Lepa zmaga ekipe U13 v prvi tekmi četrtfinala Mini pokala deklet

Prvo tekmo četrtfinala pokalnega tekmovanja proti vrstnicam iz ŽKD Ježica je ekipa U13 odigrala zelo lepo, s pravim pristopom od prve do zadnje minute.

Z odlično in zelo energično igro v obrambi so dekleta, kljub ponovno nekoliko slabši realizaciji tudi iz že praktično zaključenih situacij, tekmice ves čas držale na varni razdalji in z zrelo predstavo na koncu tekme prišle do najvišje prednosti štirinajstih točk (39:25).

Kljub dobri predstavi in stalnemu napredovanju v igri nas na poti v polfinale pokala čaka še povratna tekma v Ljubljani, na kateri je za napredovanje treba ponoviti vse pozitivno iz tokratne predstave, saj se moramo zavedati, da sodi ekipa Ježice v sam vrh v državi in so proti naši ekipi doživele sploh prvi poraz v letošnji sezoni.

Željko Jotić: Dekleta so se držala dogovora, ponovno pa so nekatere šle čez prag bolečine in enostavno nimam besed za to, kar vidim pri teh mladih košarkaricah. Nadaljevali bomo s trdim delom, ker vem, da je to osnova za uspeh, ki si ga vsi skupaj nedvomno želimo.

 

Rezultati

Ekipa1234TOznaka
Janina U1310911939Zmaga
Ježica677525Poraz