Novi dve zmagi U11

V soboto 19.5. je v športni dvorani Janina potekal zadnji domači turnir za dekleta do 11let. Igrala so proti še letos neporaženi ekipi iz Celja in ekipi Maribora.

Obe tekmi sta potekali po našem tempu in se tudi končali z zmago. Celjanke so bile prvič letos poražene, in sicer z rezultatom 63:53. Drugo tekmo so naša dekleta igrala proti ekipi iz Maribor, ki so jih prav tako premagala in sicer z rezultatom 66:28.

Željko Jotič: Vidno je bilo, da so dekleta imela dolg tekmovalni premor. Tudi naša igra na začetku je k temu posledično bila nekoliko sramežljiva, vendar smo se kljub vsemu uspeli zbrati in turnir pozitivno zaključiti. Čestitke igralkam za vso željo in energijo, ki so jo pokazale. Ponosni smo na naše najmlajše tekmovalke, ki iz tekme v tekmo vidno napredujejo in kažejo rezultate večletnega skupnega delovanja in truda v klubu. Dekleta skozi celotno sezono pridno trenirajo in to dokazujejo prav na vseh tekmah. Lansko sezono smo zaključili brez poraza v državnem prvenstvu, letos pa jih do enakega uspeha ločujeta le še dva turnirja.

Rezultati

EkipaTOznaka
Janina U1112Zmaga
Cinkarna Celje A U114Poraz

Rezultati

EkipaTOznaka
Janina U1110Zmaga
Maribor U116Poraz