Tjaša Turnšek športnica leta, U15 ekipa leta 2022 v Rogaški Slatini

Neizmerno ponosni smo na vsa naša dekleta, ki jih je ponovno bil poln oder podelitve priznanj za najboljše športnike leta 2022 Občina Rogaška Slatina, ki jih podeljuje Športna zveza Rogaška Slatina.

Najžlahtnejše priznanje, naziv ŠPORTNICE LETA 2022, je popolnoma zasluženo prejela Tjaša Turnšek. Maksimalno število osvojenih točk v glasovanju pove vse – BRAVO, TJAŠA!!!

NAJ EKIPA LETA je ekipa naših aktualnih državnih prvakinj U15. Punce in Željko, še enkrat kapo dol, zmanjkuje nam prostora za vse vaše lovorike, ki pa jim ni videti konca.
Konca jim še dolgo ni videti tudi zaradi takih draguljev kot sta Zala Čanžek in Anais Gobec, dobitnici priznanja za PERSPEKIVNE ŠPORTNIKE. Pa ne samo na parketu vsestranska Monja Žumer s priznanjem za uspehe v šolskem športu.

Čestitke našim dekletom tudi za osvojeno priznanje za športne dosežke v letu 2022, ki so ga osvojila za II. Osnovno šolo z naslovom državnih prvakinj košarkarskega Superšolarja za starejša dekleta.

Čestitke tudi vsem ostalim dobitnikom priznanj ter klubom in društvom, izjemen občutek je videti toliko uspešnih športnikov v tako majhnem kraju!