U11: Po dveh letih znova tekmujejo tudi naše najmlajše

Današnji dan je bil zelo, zelo pomemben dan za našo najmlajšo tekmovalno ekipo, deklice U11. Po dveh letih pavze se je namreč končno pričelo tudi tekmovanje v njihovi kategoriji.
In če so Anais, Julija, Ema, Naja in Iza že prekaljene tekmovalke iz kategorije U13, je za Aljo, Ajdo, Amando, Lu in Anabelo to bil pravi tekmovalni krst. Verjamemo, da so deklice uživale, za povrh pa so se izjemno izkazale in si priborile dve lepi zmagi. Čestitke.
In kaj pravi trener Gašper Kos? “Po dveh letih prisilnega tekmovalnega premora za dekleta U11 smo danes odigrali prvi uradni turnir. Za nekatera dekleta je bila to sploh prva uradna tekma, kar se je tudi poznalo v sami igri. Na začetku je bilo prisotnega veliko strahu in treme, kasneje pa so se dekleta sprostila in zaigrala tako kot znajo in lahko smo zadovoljni s predstavo naših najmlajših. Čestitke mojim igralkam. Verjamem, da jim bodo te tekme dale dodaten zagon za delo na treningih in lahko se veselimo nadaljnjih tekmovanj. V nedeljo nas že čaka nov turnir v Mariboru.”

Rezultati

Ekipa1234TOznaka
Janina U11333110Zmaga
Cinkarna Celje U1111136Poraz

Rezultati

Ekipa1234TOznaka
Janina U11333312Zmaga
Jelša Šmarje U1111114Poraz