U11: S prvega mesta v skupini v drugi del prvenstva

Deklice ekipe U11 so v Celju odigrale še zadnji turnir prvega dela državnega prvenstva. Po dveh zmagah proti tokratnim domačinkam na predhodnih turnirjih, so le-te tokrat zaigrale zelo zavzeto. Ob tem so s pridom izkoristile pomanjkanje moči naših ključnih igralk, ki nastopajo tudi za ekipo U13 in so dan pred tem odigrale kar tri srečanja, in po izgubljeni prvi dobile preostale tri četrtine, zadnjo po pravi mali drami :). Kljub prvemu porazu v prvenstvu so naše deklice ostale neomajane in drugo tekmo proti vrstnicam iz Šmarja odigrale kot znajo ter gladko slavile.

Sedaj za deklice sledi precej dolg tekmovalni premor pred pričetkom drugega dela prvenstva, ki ga bodo v marcu in aprilu odigrale v skupini z ekipami ŽKK Konjice, ŽKK Cinkarna Celje B in ŽKK Domžale.

Gašper Kos: Za nami je prvi del tekmovanja lige U11 za dekleta.

Dekleta so prvi del tekmovanja odigrala odlično in zasluženo osvojila prvo mesto v skupini. Na vseh turnirjih do sedaj so prikazala zelo borbeno in kolektivno igro. Pokazala so, da se lahko, ne glede na to, da smo dokaj mlada ekipa, odlično kosajo s fizično močnejšimi dekleti na parketu. Dekleta trenirajo zelo zavzeto in vse, kar si želim kot njihov trener je, da tako nadaljujejo še naprej.

Sedaj sledi dolg premor, saj je naslednji turnir za nas šele 31. marca, v tem času pa bomo skušali odpraviti napake, ki se nam še dogajajo in se na naslednjem turnirju predstaviti v še boljši luči.

Rezultati

Ekipa1234TOznaka
Cinkarna Celje A U11133310Zmaga
Janina U1131116Poraz

Rezultati

Ekipa1234TOznaka
Janina U11333312Zmaga
Jelša Šmarje U1111114Poraz

1. del

PoložajEkipaTekmeZmagePoraziTočke
165111
2Cinkarna Celje A U1164210
36066