U13 polovično uspešne, U11 še vedno neporažene

Za nami je še en uspešen vikend, v katerem so punce mlajših kategorij odigrale 3 tekme. Zasedba U13 je v Domžalah prvo tekmo odigrala proti domači ekipi Jasmin Ledita. Uspele so streti odpor domačink in dosegle zmago 38:42. Za zmago na drugi tekmi proti Mariboru je puncam zmanjkalo moči in tako so premoč morale priznati puncam iz štajerske prestolnice. Ob zaključnem pisku sirene je bil rezultat 40:26.
V nedeljo so naše najmlajše tekmovalke prvič v letošnji sezoni zaigrale v domači dvorani, pred domačimi navijači. Premagale so tremo in pokazale, kaj znajo. Selekciji iz Slovenskih Konjic so narekovale tempo igre skozi celotno srečanje in si priigrale visoko zmago. Končni rezultat je bil 63:31. Polne energije so bile pripravljene na novo tekmo, vendar se punce iz Domžal zaradi bolezni žal niso udeležile turnirja. Posledično so vpisale rezultat 20:0 in s tem šesto zmago v letošnji sesoni. Neporaženim puncam želimo, da tako hrabro nadaljujejo sezono.

Željko Jotić: Za nami je uspešen vikend. Ekipa U13 je v Domžalah odigrala dobri tekmi, čeprav bi ob nekoliko večji zbranosti v ključnih trenutkih lahko bilo še bolje. Ekipa U11 je dan za tem odigrala prvo domače srečanje, in to se je videlo v nekaterih delih tekme. Vedno znova, ko smo se držali dogovora je bila naša igra dobra, razlika pa je naraščala. Kadar pa smo začeli vsak po svoje, smo bili neprepoznavni. Dekleta so zavzeta, zato me ni strah, da to nebi popravili. Čestitam vsem dekletom za prikazano, jutri pa gremo že dalje trenirat.