Zanesljivo čez prvo oviro v Mini pokalu deklet

Ekipo U13 je na sobotno jutro v domači dvorani čakala tekma prvega kroga Mini pokala deklet. V pokalnem sistemu tekmovanja ni popravnih izpitov in tako so dekleta od trenerja prejela navodilo, da je potrebno v tekmo vstopiti popolnoma zbrano in maksimalno zavzeto.

Začetna peterka se je resno lotila naloge in je ekipi z velikim pritiskom na hitre in visoke Korošice že v prvi četrtini priigrala devet točk prednosti. Podobno so nadaljevale tudi soigralke v drugi četrtini in že na polčasu je ekipa imela dokaj udobno prednost štirinajstih točk, ki jo je v nadaljevanju z visoko intenziteto igre in premišljenimi napadi mirno pripeljala do konca in zmagala z visoko prednostjo 53 : 30, kar je odlična popotnica za nadaljevanje pokalnega tekmovanja.

Željko Jotić: Uspeli smo se držati dogovorov iz garderobe. Že od začetka tekme smo z agresivnostjo in visokim ritmom želeli ponazoriti naš način igranja in predstaviti delo ekipe. Ogromno rezerv imamo še pri sami realizaciji in prav tega se najbolj veselim. Čestitke igralkam za vso njihovo zavzetost ter uvrstitev v nadaljevanje pokalnega prvenstva.

Rezultati

Ekipa1234TOznaka
Janina U131314121453Zmaga
Dravograd Koroška U13498930Poraz