Željko Jotić: “Z dosedanjim delom sezone smo lahko zadovoljni”

Ob koncu leta nam je svoje razmišljanje o doslej odigranem delu sezone 2021/22 podal trener ekip U13, U15 in U17, Željko Jotić:

Z dosedanjim delom sezone smo lahko zadovoljni. Ko seštejemo razmerje vseh zmag in porazov naših selekcij, je ta procent resnično visok, če pa zraven dodamo še tri nesrečne razplete tekem, ki so se končali s samo eno točko razlike v korist tekmic, pa bi ta procent lahko označil za naravnost fantastičnega.

Na nas je, da nadaljujemo z dobrim delom in sami sebi še enkrat več dokažemo, da nismo po naključju pri vrhu v vseh kategorijah, v katerih nastopamo. Dekleta so že večkrat dokazala, da imajo karakter, potrebno motivacijo in neomajano željo po dokazovanju in ne vidim razloga, da ne bi ravni naše igre dvignili na še višji nivo ter tako na koncu še eno sezono v nizu označili za uspešno.

Med prazničnim tekmovalnim premorom bomo nadaljevali z zavzetim treniranjem – nekatera dekleta se bodo na poziv krovne zveze udeležila priprav slovenske reprezentance v Postojni, ostala pa bodo formo dvigovala v domači dvorani Janina.

Vsem dekletom, njihovim družinam, navijačem, sledilcem in vsem, ki prispevajo k uspešnosti našega kluba želim lep, vesel in miren božič ter srečno in uspešno novo leto.