U11: Popoln začetek sezone za naše namlajše

Ponovno je prišel čas, da z državnim prvenstvom prične tudi naša najmlajša tekmovalna ekipa, deklice U11. Letos je razpored našim deklicam že v uvodnem krogu namenil izjemno konkurenčno skupino samih najboljših ekip velikih in tradicionalno močnih klubov, ŽKK Cinkarna Celje, ŽKK Konjice in ŽKD Maribor.
Četica naših devetih deklic, med katerimi so bile tri novinke v tekmovanju, a tudi tri prekaljene igralke, ki nastopajo tudi za ekipo U13 in na čelu s trenerjem Gašperjem Kosom, se je na uvodni turnir odpravila v Maribor in ponovno pokazala dobro delo z mladimi talenti v klubu. Tekmovanje so odprle z dvema zmagama in tudi ta generacija deklic napoveduje, da bodo mlade slatinske košarkarice pomemben dejavnik v državnem prvenstvu v prihajajočih letih.

Gašper Kos: Deklice so prikazale odlično igro na turnirju v Mariboru. Na prvi tekmi je bilo prisotno malce treme in posledično pomanjkanje zbranosti v sami igri. Ampak, ko so se deklice sprostile, so z kolektivno igro pokazale, kaj znajo. Glede na to, da je za nekatera dekleta bila to prva uradna tekma, jim čestitam za prikazano igro na turnirju in se že veselimo naslednjega turnirja v Celju.

Rezultati

Ekipa1234TOznaka
Konjice U1111136Poraz
Janina U11333110Zmaga

Rezultati

Ekipa1234TOznaka
Maribor U1112115Poraz
Janina U11323311Zmaga