U13: zmaga in poraz v Slovenskih Konjicah

Drugi turnir prvega dela državnega prvenstva deklet U13 je v soboto  potekal v Slovenskih Konjicah. Na gostovanje smo se odpravili v okrnjeni zasedbi, praktično brez menjav, kar se je zelo poznalo pri igri. V prvi tekmi proti Konjičankam so le-te začutile, da slog in tempo naše igre nikakor nista na običajnem nivoju  in to priložnost s pridom izkoristile ter skozi vso tekmo večale prednost in zanesljivo zmagale z dvajsetimi točkami razlike.

V drugo tekmo so naša dekleta vstopila nekoliko bolj angažirano in višjim ritmom in nekaj lahkimi koši na začetku ustvarila razliko, ki se je do konca tekme povečala na 30 točk.

Naslednjo soboto dekleta čaka prva tekma drugega kola Mini pokala deklet, kjer se bodo v domači dvorani ponovno srečala s tekmicami iz Konjic.

Željko Jotić: Na turnir nismo prišli v polni zasedbi, imamo kar nekaj težav s poškodbami. Morali bi dvigniti nivo energije še stopničko ali dve višje kot običajno, saj smo vedeli da nam bo težko. Žal pa smo naredili vse prej kot to. Veseli, da imamo v soboto popravni izpit in videli bomo, kako bomo odgovorili.